ONEkeeper

Keepershandschoenen worden ieder jaar steeds duurder en duurder. 5 jaar geleden kom je met €35 al behoorlijke keepershandschoenen kopen, tegenwoordig moet je bijna het dubbele meenemen. ONEkeeper is een merk dat al jarenlang goede keepershandschoenen op de markt brengt tegen sportieve prijzen.

ONEkeeper.Fusion.keepershandschoenen
ONEkeeper.Fusion.keepershandschoenen

ONEkeeper Fusion keepershandschoenen

De fusion lijn van het keepersmerk: ONEkeeper. Is in de zomer van 2020 op de markt gekomen en nu al ontzettend populair. Je betaalt voor de senior modellen €65 en voor de jeugd keepershandschoenen ben je slechts 4 tientjes kwijt. Voor dat geel krijg je een goed product voor terug. Er zit een extra beschermingslaagje op de handpalm zodat de kans op slijtage hier minder groot is. Het uiteinde van de vingers is ietwat gerold zodat je een groter bereik hebt. De voetbalhandschoenen worden standaard zonder fingersave geleverd. Wil je graag gratis fingersave ontvangen. Zet zit dan bij ‘eventuele opmerkingen’ als je je bestelling plaatst.

Keepershandschoenen kopen

Keepers-winkel.nl heeft een samenwerking met KeepersTalent.nl. Als jij op deze site keepershandschoenen gaat bestellen en actiecode 101010 gebruikt, ontvang jij maar liefst 10% korting, bovenop de laagste prijs die deze keeperswinkel al hanteert Dus korting op korting. KeepersTalent.nl heeft ook een uitgebreid assortiment Elite Sport, Sells, Reusch en Uhlsport.

Waarom keepershandschoenen bij KeepersTalent.nl bestellen?

  1. Ze hebben een fysieke keeperswinkel in Breda met ongeveer duizend voetbalhandschoenen op voorraad die je allemaal kunt passen en testen.
  2. Voor 23:59u besteld, de volgende werkdag al in huis. Snellere levering bestaat niet!
  3. De laagste prijs van Nederland. Is de prijs elders lager. Stuur een mail naar info@keeperstalent.nl en zij passen de prijs voor je aan.
  4. SERVICE schrijven zij met hoofdletters. Als je vragen/klachten/opmerkingen hebt, komen ze altijd met een oplossing. Lees ook eens de reviews op Facebook en Google.
  5. Alleen maar topmerken keepershandschoenen. Als je iets koopt bij KeepersTalent.nl, weet je zeker dat je kwaliteit koopt.

ONEkeeper 2021 keepershandschoenen

In het jaar 2021 gaat ONEkeeper met een nieuwe collectie komen, die hele hoge ogen gaat gooien. De ONEKeeper C-tec Rood (hieronder op de foto) is ook een fantastisch model. Geen vingerbescherming. Negatieve naad (hierdoor maak je makkelijk contact met de bal) en de grip is bizar goed. De dubbele bandage zorgt ervoor dat je handschoenen lekker strak kunt aantrekken. Op KeepersTalent.nl vind je meer goede modellen van het Nederlandse keepersmerk. Kies je voor ONEkeeper? Dan kies je voor een gewoon goed merk met uitstekende modellen. Klik hier om de gehele collectie van ONEkeeper te bekijken en met de code 101010 heb je nog eens 10% extra korting, bovenop de laagste prijs van Nederland. Goedkoper ga je het niet vinden.

onekeeper.c-tec.rood

Klik hier om naar de webshop van KeepersTalent.nl te gaan